Wij zijn Kamphorst Personeelsdiensten, aangenaam!

Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

Over Kamphorst Personeelsdiensten

Kamphorst is een allround personeelsdienstverlener. Wij ondersteunen werkgevers en werkzoekenden professioneel en vakkundig op het gebied van personeelsdiensten. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden.

Veelzijdige service

Met ons complete dienstenpakket en ervaren specialisten is Kamphorst een partner op verschillende niveaus. Heeft u een tijdelijk probleem? Zoekt u een permanente oplossing of wilt u administratieve ondersteuning bij uw werkgeverschap? Kamphorst heeft voor ieder vraagstuk een passende dienst en oplossing.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Werving en Selectie 
  • Uitzenden 
  • Payroll 
  • Interim 
  • Detacheren 
  • Arbeidspsychologisch onderzoek

Flexibiliteit

HR dienstverlening is mensenwerk. Afgestemd op individuele wensen en persoonlijkheden. In een veranderende arbeidsmarkt vraagt dat om een snelle benadering en flexibele houding. Kamphorst is een flexibele partner en kan snel inspelen op uw behoeftes. Ook bij dringende zaken buiten reguliere kantoortijden.

Stabiliteit

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Kamphorst sinds de opstart in 2000 een stabiele marktpositie verworven. Onze hechte teams bestaan uit ervaren adviseurs. Bij Kamphorst Personeelsdiensten zijn we trots op een laag verloop. Hierdoor werkt u samen met adviseurs waar u een band mee kunt opbouwen. Zij kennen uw organisatie en zijn uw vaste aanspreekpunt.

Sparringspartner

Naast het uitgebreide dienstenaanbod vindt u in Kamphorst een waardevolle partner als het gaat om het uitwisselen van informatie en kennisdeling. Als specialist zijn wij op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de markt en op het gebied van Wet- en Regelgeving. Wij zien het als onze taak om deze informatie met u te delen. Als ABU-lid en SNA gecertificeerde organisatie kunt u daarnaast rekenen op de voordelen en zekerheden die u verdient.

Persoonlijk

Een jarenlange samenwerking tussen Kamphorst en opdrachtgevers is geen unicum. Eerder een vanzelfsprekendheid. Onze persoonlijke touch is kenmerkend voor onze werkwijze. Daarbij kunt u altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies.
Veelzijdige service

Bij Kamphorst Personeelsdiensten kunt u terecht voor Werving en Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payroll, Interim en Arbeidspsychologisch Onderzoek.

Lees meer

ABU
Stichting Normering Arbeid
LinkedIn Kamphorst Vacatures Groep
Twitteraccount Kamphorst Personeelsdiensten
Like Kamphorst op Facebook!
YouTube
Instagram Kamphorst Personeelsdiensten
© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.