Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Kamphorst Appeltaartsessie!

Wat houdt het in?

Een Appeltaartsessie is een gratis adviesgesprek dat u van Kamphorst ontvangt bij u op kantoor of bij ons. In een tijdsbestek van 1 tot 1,5 uur stellen wij graag onze kennis gratis ter beschikking om met u van gedachte te wisselen over (actuele) HR-vraagstukken, cases binnen uw organisatie of advies. Een gesprek op maat, afgestemd op uw organisatie en wensen.
Wij, van Kamphorst, beschikken als allround HR dienstverlener over brede en actuele kennis. Naast onze ervaren en allround adviseurs werken wij met specialisten. Wij kunnen u met onze kennis en ervaring niet alleen informeren en adviseren maar ook inspireren.

En de appeltaart? Daar zorgen wij voor!

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn;

  • Instroom van nieuw personeel in een veranderende arbeidsmarkt;
  • Recruitment en marketing; hoe zorg ik voor de juiste arbeidsmarktcommunicatie?
  • Externe instroom, wat zijn de voordelen en mogelijkheden?
  • Plaats ik medewerkers op mijn eigen loonlijst of loont een Payroll constructie?
  • De noodzaak van het werken met gecertificeerde en branche aangesloten leveranciers bij het inlenen van personeel. Welke risico’s loop ik als organisatie indien dit niet het geval is?
  • Overige onderwerpen op uw verzoek.

Kamphorst is een allround HR dienstverlener. Wij adviseren over een breed scala (strategische) HR-vraagstukken en bieden een passende begeleiding. Neem contact met ons voor het maken van een afspraak.

Vacatures
inUtrecht
Iedere dag maak jij zoveel mogelijk klanten gelukkig: dat is jouw doel! Hoe? Door vriendelijk vragen te beantwoorden via de telefoon, chat en mail. 
inHarderwijk
Ben jij sterk in structureren en organiseren van processen? Voor een relatie in Harderwijk hebben wij een vacature Backoffice Medewerker die affiniteit heeft met vastgoed en projecten. Interesse? Lees verder:
inNijkerk
Voor een relatie in Nijkerk hebben wij een uitdagende vacature van Project Werkvoorbereider in de metaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière, lees dan verder. Interessant voor zowel starters in de arbeidsmarkt als ervaren medewerkers!
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.