Wij zijn Kamphorst Personeelsdiensten, aangenaam!

Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

Kamphorst Appeltaartsessie!

Wat houdt het in?

Een Appeltaartsessie is een gratis adviesgesprek dat u van Kamphorst ontvangt bij u op kantoor of bij ons. In een tijdsbestek van 1 tot 1,5 uur stellen wij graag onze kennis gratis ter beschikking om met u van gedachte te wisselen over (actuele) HR-vraagstukken, cases binnen uw organisatie of advies. Een gesprek op maat, afgestemd op uw organisatie en wensen.
Wij, van Kamphorst, beschikken als allround HR dienstverlener over brede en actuele kennis. Naast onze ervaren en allround adviseurs werken wij met specialisten. Wij kunnen u met onze kennis en ervaring niet alleen informeren en adviseren maar ook inspireren.

En de appeltaart? Daar zorgen wij voor!

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn;

  • Wat betekent de flexibilisering van de arbeidsmarkt voor mijn organisatie en hoe ga ik hier mee om in de toekomst. Welke opties zijn er en hoe maak ik een goede afweging?
  • Hoe ga ik om met de veranderingen rondom de Wet Werk en Zekerheid per 01-01-2015 en wat zijn de gevolgen voor onze organisatie?
  • Trends en bewegingen in de arbeidsmarkt; interim, detacheren, international, flexibilisering;
  • Instroom van nieuw personeel in een veranderende arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Wel of niet kiezen voor externe instroom, wat zijn de voordelen en mogelijkheden?
  • Plaats ik medewerkers op mijn eigen loonlijst of loont een Payroll constructie?
  • De noodzaak van het werken met gecertificeerde en branche aangesloten leveranciers bij het inlenen van personeel. Welke risico’s loop ik als organisatie indien dit niet het geval is?
  • Overige onderwerpen op uw verzoek.

Kamphorst is een allround HR dienstverlener. Wij adviseren over een breed scala (strategische) HR-vraagstukken en bieden een passende begeleiding. Neem contact met ons voor het maken van een afspraak.

Bekijk onze video op YouTube

Veelzijdige service

Bij Kamphorst Personeelsdiensten kunt u terecht voor Werving en Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payroll, Interim en Arbeidspsychologisch Onderzoek.

Lees meer

ABU
Stichting Normering Arbeid
LinkedIn Kamphorst Vacatures Groep
Twitteraccount Kamphorst Personeelsdiensten
Like Kamphorst op Facebook!
YouTube
Instagram Kamphorst Personeelsdiensten
© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.