Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Payroll

Kamphorst Payroll is specialist op het gebied van werkgeversadministratie en contractadministratie. U draagt een kandidaat aan en wij verzorgen het volledige werkgeverschap. Kamphorst Payroll neemt het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende arbeidsrechtelijke risico's en aansprakelijkheden van u over. In onderstaande tekst leest u meer informatie over Payroll en onze werkwijze. Voor een compleet beeld over Kamphorst payroll bezoekt u onze speciale payrollwebsite.

Specialisten in Payroll

Kamphorst is specialist in flexibele personeelsinzet en jarenlang met succes actief op het gebied van Payroll in uiteenlopende branches. Onze payrollspecialist Arjan Groothoff is het vaste gezicht van Kamphorst Payroll. Hij is uw contactpersoon bij vragen en/of informatie.

Optimaal behoud van flexibiliteit

Bij Kamphorst Payroll zijn er diverse vormen van payrolling mogelijk. Wij bieden diversiteit in arbeidscontracten en uitbesteding van de werkgeversaansprakelijkheid. Zo is het mogelijk om uw medewerker bij Kamphorst te payrollen zelfs nadat er al een dienstverband tussen u en uw medewerker heeft plaatsgevonden.

Betrokken en servicegericht

Kamphorst Payroll is er voor werkgevers en werknemers. Wij leveren onze diensten op basis van persoonlijke wensen. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Wij zijn geen ‘loonverwerkingsfabriek’ maar onderscheidend in onze aanpak. Wij staan voor persoonlijke aandacht en service voor werkgever en werknemer.

Medewerkers in goede handen

Bij Kamphorst zijn Payroll medewerker in goede handen. De meeste Payroll medewerkers krijgen bij Kamphorst een contract voor bepaalde of zelfs onbepaalde tijd. Lees hier verder voor meer informatie.

Veilig en vertrouwd

Kamphorst hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van payroll:

  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Ontzorging en tijdsbesparing
  • Administratieve lasten verlichting
  • Minder werkgeversrisico’s en verplichtingen
  • Transparante personeelskosten en besparing
  • Lage tariefstelling
  • Oog voor de belangen van medewerkers

Vacatures
inUtrecht
Iedere dag maak jij zoveel mogelijk klanten gelukkig: dat is jouw doel! Hoe? Door vriendelijk vragen te beantwoorden via de telefoon, chat en mail. 
inHarderwijk
Ben jij sterk in structureren en organiseren van processen? Voor een relatie in Harderwijk hebben wij een vacature Backoffice Medewerker die affiniteit heeft met vastgoed en projecten. Interesse? Lees verder:
inNijkerk
Voor een relatie in Nijkerk hebben wij een uitdagende vacature van Project Werkvoorbereider in de metaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière, lees dan verder. Interessant voor zowel starters in de arbeidsmarkt als ervaren medewerkers!
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.