Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Snel zoeken

Blog

Categorie: Blog
Dion Straub17-11-2015 14:48
Je bent net afgestudeerd en helemaal klaar met studeren. Letterlijk en figuurlijk! Voorafgaand en tijdens je studie heb je waarschijnlijk verschillende bijbanen gehad en door stages heb je al geproefd aan het werkende leven. Maar nu gaat het pas écht beginnen: je eerste échte baan! Zenuwachtig? 
Categorie: Blog
Kedie Chaigneau1-09-2015 11:38

Heerlijk zo’n vakantie. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Je komt tot rust en doet waar je zin in hebt. Weg van zeurende klanten en die overambitieuze collega. Denk je vanuit je strandstoel wel eens na hoe het moet na je vakantie?

Durf je te zeggen dat je nog helemaal gelukkig bent in je rol? Kun je je nog wel onderscheiden van de jongere en ambitieuze collega’s? Met een cocktail in je hand maak je wellicht een lijstje in je hoofd met de voors en tegens. Ooit ga je er wat mee doen. En op je eerste werkdag zet je de...
2124bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
E. Polderman24-06-2015 15:55
'Bijstanders' zijn labbekakken

Geweldig, zo’n kop in de krant!
Ik zat vanochtend met m’n ontbijtje achter de laptop om, zoals ik iedere ochtend doe, even lekker koppen te snellen. Vaak blijft het bij koppensnellen, het meeste nieuws is inmiddels oud nieuws omdat ik ’s avonds op bed ook het nieuws nog doorneem. Maar deze kop nodigt natuurlijk uit om eens verder te lezen.
Categorie: Blog
W. Jeltema7-05-2015 16:29
‘Helaas moet ik je teleurstellen. Onze opdrachtgever heeft besloten om met andere kandidaten het gesprek aan te gaan. Natuurlijk hoop ik dat we in de toekomst wel een sollicitatiegesprek voor je kunnen inplannen!’

Een boodschap die we helaas vaak moeten overbrengen. En een boodschap die werkzoekenden de laatste jaren vaak te horen kregen. Ondanks de teleurstelling waarderen kandidaten onze terugkoppeling en de mededeling dat wij in de toekomst meer hopen te betekenen.
Als adviseur in de arbeidsbemiddeling ben je altijd in contact met kandidaten. Logisch, aangezien dit onze specialiteit is en we voor onze opdrachtgevers continu op zoek zijn naar...
Categorie: Blog
Ginny van Mill31-03-2015 8:44
Op kantoor zitten we met 3 vrouwen, alle 3 commercieel, gericht op resultaat, perfectionistisch en streberig. Met het vieren van onze successen hebben we moeite.
Categorie: Blog
Joost Blaas3-03-2015 13:20
Het is weer de tijd van het jaar om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen over 2014. De blauwe envelop valt weer op de deurmat. De blauwe envelop die je toch altijd weer even doet schrikken: wat moeten ze nou weer van me, moet ik betalen, hoeveel moet ik betalen, waar betaal ik eigenlijk aan en waarom.
2298bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Brigit Slager16-02-2015 14:56
Ik blader op zondagochtend onder 't genot van een Latte in het zonnetje de weekendkrant door. Mijn aandacht wordt getrokken door deze titel. Ik scan, maar lees het artikel niet en blader weer verder.
Categorie: Blog
Wouter Kamphorst20-01-2015 10:38
2015!

Om één belangrijke reden is 2015 nu al een bijzonder jaar. Het is namelijk het jaar dat ik 50 jaar word. Ja ja Abraham staat voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken hoor ik je al denken. Maar niets is minder waar. Ik wil bij deze eens een keer vooruit kijken. Wat brengt 2015 ons. Hierbij enkele voorspellingen voor 2015!

Economie
eindstand aex: 475 / dow jones 18.250
groei economie Nederland 1,25% / wereld 3%
olieprijs 60 Dollar / goudprijs 1500 Dollar / zilverprijs 22,50 Dollar
werkloosheid Nederland 6,5% / Eurozone 8,75%

Sport
Tour de France winnaar...
Categorie: Blog
Arjan Groothoff15-12-2014 16:17

Innovatie; kans of bedreiging op de arbeidsmarkt?
Met zijn uitspraak over robots die onze banen zullen inpikken schetste minister Asscher dit jaar een somber toekomstperspectief, vond ik in eerste instantie. Zijn uitspraak hield me bezig…Zou dit echt gaan gebeuren? Welke banen blijven er dan nog over en hoe moet dat dan als straks mijn kinderen willen, of liever gezegd moeten gaan werken? Moeten zij dan concurreren met een roestvrij stalen collega die qua arbeidsvoorwaarden genoegen neemt met zo nu en dan een software-update en een servicebeurt? Zou de werkloosheid in Nederland door deze ontwikkeling Zuid-Europese proporties aannemen?

De optimist in...
2977bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Kedie Chaigneau - Verheijde25-11-2014 13:45
Meer onzekerheden, reorganisaties en een hogere werkdruk. Dit is het bedrijfsleven anno 2014. Als adviseur moet ik soms omschakelen, want de klant heeft niet altijd meer tijd. Waar is behoefte aan? Alleen nog cv’s doorschuiven? Of is er toch behoefte aan persoonlijk contact?
© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTART CHAT
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.