Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Sociaal Domein

Jeltema & Kamphorst Detachering is een partnerorganisatie van Kamphorst Personeelsdiensten en is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden op basis van detachering ingezet bij gemeenten in het hele land, maar ook ZZP’ers vinden via ons bureau uitdagende nieuwe opdrachten.

Voor een compleet beeld over Jeltema & Kamphorst Detachering bezoekt u de website van deze organisatie!

In het sociaal domein hebben drie belangrijke transities plaatsgevonden, met de komst van de Participatiewet, de Jeugdwet en de nieuwe WMO. Vanuit het uitgangspunt dat zorg en ondersteuning van burgers het beste lokaal georganiseerd kan worden, wordt de verantwoordelijkheid van gemeenten in het sociaal domein steeds groter. De transities vragen om een nieuwe manier van werken, wat een grote uitdaging meebrengt voor gemeenten en haar werknemers. Gemeentelijke medewerkers dienen te beschikken over specialistische en actuele kennis van de nieuwe wetgeving en werkwijze. Gemeenten hebben behoefte aan specialisten die mensen in hun eigen kracht en netwerk kunnen plaatsen, flexibel zijn, verbindingen kunnen leggen en op verschillende gebieden (integraal) inzetbaar zijn.

Jeltema & Kamphorst Detachering kiest bewust voor specialisatie door te focussen op het sociaal domein. Door deze specialisatie zijn wij in staat om een verdieping te maken in de materie en de ontwikkelingen in het veld. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons selectieproces en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Samen met de betreffende gemeente brengen wij in kaart welke kennis en ervaring de nieuwe medewerkers in huis moeten hebben. Na een zorgvuldige selectie worden de medewerkers op detacheringsbasis ingezet bij de gemeente.

Opleiding & Scholing

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij zowel vooraf als tijdens opdrachten uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Wij focussen hierbij zoveel mogelijk op de individuele werknemer en de kennis of vaardigheden die deze werknemer verder dient te ontwikkelen voor een adequate uitoefening van zijn of haar opdracht. Onze werknemers bieden wij naast functiegerichte opleidingen ook ontwikkeltrajecten welke aansluiten bij persoonlijke ambities. Maatwerk, overleg en aandacht voor de specifieke werknemer en gemeente zijn onze uitgangspunten.

Werknemers

Bij Jeltema & Kamphorst Detachering werken we vanuit het uitgangspunt dat aandacht voor de specifieke werknemer centraal moet staan. Samen met jou bekijken we wat jouw kennis, ervaring en specialiteit is. Maar we kijken ook bewust naar jouw wensen. Wil jij je blijven ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je een volgende stap in je carrière maken? Dan is Jeltema & Kamphorst Detachering voor jou de ideale partner!

Contact

Wil je meer informatie over onze werknemers en opdrachtgevers? Bezoek dan de website www.jeltemakamphorst.nl  of neem contact op met Wouter Jeltema, Adviseur Sociaal Domein, telefonisch via 0317 620 722 of stuur een email: jeltema@kamphorstpersoneelsdiensten.nl.
Vacatures
inUtrecht
Iedere dag maak jij zoveel mogelijk klanten gelukkig: dat is jouw doel! Hoe? Door vriendelijk vragen te beantwoorden via de telefoon, chat en mail. 
inHarderwijk
Ben jij sterk in structureren en organiseren van processen? Voor een relatie in Harderwijk hebben wij een vacature Backoffice Medewerker die affiniteit heeft met vastgoed en projecten. Interesse? Lees verder:
inNijkerk
Voor een relatie in Nijkerk hebben wij een uitdagende vacature van Project Werkvoorbereider in de metaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière, lees dan verder. Interessant voor zowel starters in de arbeidsmarkt als ervaren medewerkers!
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.