Wij zijn Kamphorst Personeelsdiensten, aangenaam!

Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

Werken bij Kamphorst Personeelsdiensten

Bij Kamphorst staan wij open voor nieuw talent. Ambieer jij een baan in de arbeidsbemiddeling? Bij Kamphorst kun jij je dromen waar maken.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Geen dag is hetzelfde! Met jouw input draag je bij aan het succes van morgen. Kamphorst Personeelsdiensten is een vooruitstrevende organisatie. Onze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze en maatwerk is ons uitgangspunt.

In je dagelijkse werkzaamheden vind je bij Kamphorst vrijheid in denken, doen en ondernemen. We bieden je ruimte om het beste uit jezelf te halen. Er wordt gewerkt in hechte teams. We houden van hard werken maar ook van plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie

Ben jij geĆÆnteresseerd in een dienstverband bij Kamphorst maar zijn er op dit moment geen passende vacatures? Stuur een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Veelzijdige service

Bij Kamphorst Personeelsdiensten kunt u terecht voor Werving en Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payroll, Interim en Arbeidspsychologisch Onderzoek.

Lees meer

ABU
Stichting Normering Arbeid
LinkedIn Kamphorst Vacatures Groep
Twitteraccount Kamphorst Personeelsdiensten
Like Kamphorst op Facebook!
YouTube
Instagram Kamphorst Personeelsdiensten
© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.