Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Wij vinden uw nieuwe collega

Ondernemen betekent kansen grijpen maar juist ook risico’s proberen uit te sluiten. Uw organisatie, groot of klein, is dan ook continu in beweging.

Belangrijk is daarom een aantal betrouwbare partners om u heen te verzamelen die elk op hun eigen gebied en vanuit hun eigen specialisme uw organisatie kunnen ondersteunen en bepaalde werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen.

Kamphorst Personeelsdiensten is voor u een dergelijke betrouwbare partner bij de instroom van nieuw personeel. Wij zijn specialist op het gebied van werving en selectie van personeel voor MBO en HBO functies. Maatwerk is hierbij ons uitgangspunt.

Ook kunt u bij Kamphorst terecht voor Payrolling. Door onze persoonlijke, klantgerichte en professionele aanpak is dit een snelgroeiend onderdeel van onze totale dienstverlening. Bezoek onze Kamphorst Payroll en Projecten website voor meer informatie!

Kamphorst Personeelsdiensten

De aanname kan plaatsvinden door rechtstreeks een contract aan te gaan met de nieuwe werknemer of via de 'uitzendformule'. De manier van instroom van een kandidaat is dan ook flexibel maar altijd met de kwaliteit van een grondige werving en selectie procedure.

Wij kunnen u deskundig assisteren bij het invullen van vacatures op dit niveau. Belangrijk is het om hierbij te vermelden dat wij werken op basis van no cure no pay!

Na een grondige inventarisatie van uw wensen blijven uw vacatures continu onder onze aandacht waardoor werven en selecteren voor ons een doorlopend proces is en de instroom van nieuwe medewerkers wordt gewaarborgd.

Uw partner

Kamphorst hecht grote waarde aan een duidelijk functieprofiel en kennis van uw organisatie. Wij maken graag een afspraak om de functie door te spreken alvorens voor u te gaan werven en selecteren.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de voorwaarden. Ook is het mogelijk om uw gegevens achter te laten voor het aanmelden van een vacature. Eén van onze adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het verzorgen van instroom van nieuwe medewerkers kunnen wij ook assisteren bij outplacement trajecten en arbeidspsychologisch onderzoek.

Vacatures
inUtrecht
Iedere dag maak jij zoveel mogelijk klanten gelukkig: dat is jouw doel! Hoe? Door vriendelijk vragen te beantwoorden via de telefoon, chat en mail. 
inHarderwijk
Ben jij sterk in structureren en organiseren van processen? Voor een relatie in Harderwijk hebben wij een vacature Backoffice Medewerker die affiniteit heeft met vastgoed en projecten. Interesse? Lees verder:
inNijkerk
Voor een relatie in Nijkerk hebben wij een uitdagende vacature van Project Werkvoorbereider in de metaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière, lees dan verder. Interessant voor zowel starters in de arbeidsmarkt als ervaren medewerkers!
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.